Meer over Kop Groep Leerdam

kopU maakt gebruik van beveiligingsinstallaties en bent op zoek naar een goede partner om deze met u te beheren?

Kop Beveiliging is een familiebedrijf gevestigd in Leerdam dat is opgericht in 1983. Met 35 medewerkers in het specialisme beveiliging en daarnaast zusterbedrijf Kop ICT met 10 medewerkers zijn wij een middelgrote speler waarbij de snelheid en persoonlijke service van een klein bedrijf en de kennis van een groot bedrijf aanwezig zijn. De servicedienst is 24-uur per dag bereikbaar om storingen op te lossen.

Een onderscheidende eigenschap die wij vorig jaar hebben ingezet is de monitoring van de beheerde beveiligingssystemen door onze servicedienst.
Hiermee controleren wij dagelijks de (online) systemen op een goede werking en beschikbaarheid. Zo ontsnappen storingen niet meer aan uw en onze aandacht en bent u nooit onbeveiligd. De monteur kan al onderweg zijn om u te helpen voordat u zelf de storing opmerkt. Sterker nog, in ruim de helft van de gevallen hoeven we niet meer op locatie te komen. Dit bespaart tijd en geld.

Verder is de jonge directie persoonlijk betrokken en ook continu actief in het verbeteren en verder professionaliseren van de bedrijfsprocessen.
Hierdoor blijft er meer tijd over voor de klant.

Uw beveiligingsinstallaties zijn aantoonbaar in betrouwbare handen door onze certificeringen als:

  • BORG Technisch Beveiligingsbedrijf
  • BMI Branddetectiebedrijf
  • BMI Onderhoudsbedrijf
  • VSS Leveren videosystemen
  • VCA*

Hierdoor leveren wij aantoonbare kwaliteit volgens bewezen processen. Dit bespaart uiteindelijk tijd en geld, en geeft gemoedsrust.

Wanneer u vraagstukken hebt over inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole dan bent u bij de specialisten van Kop Beveiliging in veilige handen.

Laatste wijziging: vrijdag, 1 maart 2019, 22:02